Tuesday, November 25, 2008

Amazon delivered a present

It's a present from me to me :D Also got the old book comming over from the states, but hey... I can't read more than one at a time! Maybe I should save the reading for christmas? And instead make some progress on the cars...















Monday, November 10, 2008

Munkholm juleøl

Av de tre alkoholfrie jeg har testet så er dette den som kommer nærmest ordentlig juleøl. Den er merkbart fyldigere enn vanlig Munkholm, og kan godt brukes til en fet og god julemiddag. Men for min egen del så vil jeg nok heller satse på Munkholm sin Münchener til dette, den er både mørk og fyldig med en god smak.

Santa Clausthaler

Her begynner vi å nærme oss noe, for Clausthaler er jo et ganske godt alkoholfritt øl. Men igjen så er det ikke noe spesiellt med denne juleutgaven fremfor den vanlige... litt mer innsats hadde gjort seg. Med andre ord ikke noe erstatning for de "ekte" juleølene.

Aas juleuten

Det finnes heldigvis også alkoholfri øl som er god, men i mine øyne er ikke Aas uten en av dem. Juleversjonen er mistenkelig lik den vanlige, så her må det kun være etiketten som er endret. Ingen vits i denne, det finns bedre...

Thursday, November 06, 2008

Have been playing with type3selecta

Since it seems I can't make up my mind about what color to respray the Squarback with, I just had to play with Type3Selecta over at the T3D website. If you havn't tried it yet, then check it out at:
http://www.type3detectives.com

Monday, November 03, 2008

Borg juleøl

Borg juleøl:
Hadde vel ikke helt forventet det, men denne har både en mørk og fin farge, og en ganske passe smak... fyldig og søt, men ikke for mye av det gode. Denne må på bordet til jul (vel og merke i lag med Hansa sin)... såfremt det ikke kommer noe enda bedre ;)
Som alle de andre så er dette fortsatt standard butikkvare.

Ringnes juleøl

Ringnes juleøl:
Dette ble for tamt rett og slett... bitter er den også... nok sagt :(

Aas juleøl

Aas juleøl:

Denne lider litt av å komme etter at jeg hadde smakt Hansa sin vellagrede... eller så er det faktisk ikke noe smak på den. Mørk og fin i fargen, forsåvidt fylldig... men tam smak :(

A bit OT: Hansa Julebrygg

This next posts is going to be rather off topic, and in no way conected to vw's (except from vw related partys that is). It's also in norwegian, since the topic is only available here :) I'm talking about this years batch of christmas beer!

Først ut er Hansa Julebrygg, ekstra vellagret:
Dette er kraftige saker, faktisk litt i meste laget. Den er mørk og fin, men sødmen er litt i meste laget for meg. Dette er nok sannsynligvis det kraftifste juleølet du får uten å måtte ta en tur på polet, imponerende. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg her, så jeg tror den må få en plass ved julebordet... til ribbe og noko attåt.